Přístavba ZŠ Kunčice pod Ondřejníkem

Vizualizace plánované přístavby ZŠ v Kunčicích pod Ondřejníkem.

Autor: Architráv

Tento návrh v sobě snoubí navýšení kapacity základní školy, společně s řešením bezbariérového přístupu do školy (vybudováním výtahu) a propojením s areálem školy. Výstavní Galerie Karla Svolinského je řešena jako objekt s možností samostatného vstupu. Může tak být otevřena nezávisle na budově školy. Řešení umožňuje vstup do školy přímo z areálu, včetně vybudování zázemí pro multifunkční hřiště (šatny, sociální zařízení, sklady). Prostor, na kterém bude přístavba, se zčásti využívá během akcí. Věříme, že i při navrhovaném řešení se podaří v rámci rozhlehlého areálu školy nalézt vhodné místo pro umístění stánků s občerstvením. Propojení na areál školy tak bude naopak při pořádání akcí výhodou. Navrhovaná přístavba se jeví jako ideální využití jak pro nové učebny, tak pro zázemí školní družiny.

více: kuncicepo.cz

Související články


Komentáře

  1. Marek :

    Na můj vkus je málo barevná, ještě bych tam přidal…

    Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Koudy :

    Zas projektanti dělají co nemají.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.