Přístavba pavilonu CPIT TL1

Aktuální fotografie blížícího se dokončení rozšíření pavilonu CPIT TL1 (Centrum pokročilých inovačních technologií).

Související články


Komentáře

  1. Mx :

    Bohužel to pripomina spíše hangár v zázemí letiště anebo hangár pro hasičská vozidla než budouvu v kampusu univerzity pro moderní vědu.

    Thumb up 13 Thumb down 1
  2. Rado :

    Mx: Máte pravdu, je to taková průmyslová architektura uvnitř univerzitného areálu. Kdyby se chtělo, šlo by to postavit určitě i lépe.

    Thumb up 9 Thumb down 1
  3. Pavel :

    Mx: on to ale je hangar, pro tezke laboratore…davat tomu nejakou architekturu je hezka myslenka,ale s vysokym rozpoctem na stavbu pres dotacni programy neprolezete

    Thumb up 4 Thumb down 4
  4. balde :

    Pavel: architektura není jen o penězích ale o myšlence zejména, tady je myšlenka levně, rychle, abychom se s tím moc nenadřeli a hlavně nedej bože o tom přemýšleli

    Thumb up 6 Thumb down 1
  5. David :

    A ještě k tomu je to uprostřed kampusu.. kdyby to aspoň schovali někam do lesa.
    Na VŠB naprostá ostuda, v dnešní době postavit laboratoře v tak ohavné krabici :(

    Thumb up 3 Thumb down 3
  6. acdlcia [msstavby.cz] :

    Velice jednoduše by se to dalo vylepšit i jenom velkoplošným street artem třeba s vědeckým motivem.

    Thumb up 6 Thumb down 0
  7. Mx :

    Pavel: potom nerozumím tomu, jak nadherne univerzitni stavby lze stavet v Brně (kampus) nebo Olomouci (např sídlo Palackeho univerzity)

    Thumb up 1 Thumb down 2
  8. davidb :

    Mx:
    Sídlo univerzity a pracovní laboratoř je snad rozdíl ne!

    Thumb up 2 Thumb down 1
  9. Rado :

    Mx: I laboratoře mohou vypadat k světu. Sídlo a laboratoř, jestli chcete, ten rozdíl v tom budete vidět, jestli ne, i laboratoř může dostat hezký kabát. Ve světě kolikrát na univerzitách nepoznáte rozdíl mezi knihovnou a labinou, když je vše postaveno v jednom stylu, když se ctí jedna myšlenka. Celý areál VŠB jsou stavby stavěné vysloveně na účel, jen budova FEI vybočuje z řady.

    Thumb up 4 Thumb down 0
  10. David :

    davidb:
    takhle jestli tohle je vysvětlení tohoto úletu tak proč musela být jen taková pracovní laboratoř uprostřed kampusu na očích každého procházejícího a né někde na okraji za parkovištěm?? Není náhodou základním konceptem každého kampusu mít slušně vypadající objekty? (mimochodem vzhled tohoto objektu vychází z doby kolem r. 2000) Superpočítač – tím se chlubí dodnes a je mimo hlavní lokalitu a nějaké pracovní laboratoře umístí do centra dění… logika na Entou! A pak se těšme jak bude vypadat to náměstí….

    Thumb up 3 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.