Přístavba budovy Ingeteam a.s.

Konstrukce budovy stojí ale její orientace do přírody způsobila že z pohledu od stávající zástavby vypadá jako veřejné záchodky.

Související články


Komentáře

  1. thrpst :

    :D

    Thumb up 3 Thumb down 0
  2. donc :

    Pěkné, jen tak dál.

    Thumb up 11 Thumb down 0
  3. Nechápu :

    KOmentář „orientace do přírody způsobila že z pohledu od stávající zástavby vypadá jako veřejné záchodky“ je mi nesrozumitelný. Můžete vysvětlit, co tím nesmyslem chtěl básník říci ?

    Thumb up 3 Thumb down 1
  4. acdlcia [msstavby.cz] :

    Nechápu: Foto 5

    Thumb up 1 Thumb down 0
  5. Orientace :

    Tak co se týče orientace, asi každý, kdo pracuje v kanceláři, bude raději koukat na kousek přírody než na protilehlou budovu. Nebyl důvod dávat velká okna ze všech stran, ani to není vzhledem k vnitřní vybavenosti a orientaci možné.

    Thumb up 1 Thumb down 1
  6. Crazym :

    Orientace: Tak co se týče orientace, tak asi každý kdo pracuje v kanceláři by měl radši koukat na práci než z okna :DD

    Thumb up 3 Thumb down 4
  7. To Crazym :

    Záleží, jakou práci máš. Pokud něco datluješ bezhlavě do excelu a nemusíš u ničeho přemýšlet, tak se můžeš rovnou zavřít do kobky.

    Thumb up 2 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.