Rekonstrukce objektu hotelové školy v Havířově

Z původní vizualizace zbyla jen barevná inspirace a každý pavilon vypadá jinak. Díky výrazné rozdílnosti oken začíná celý projekt působit velmi nekoncepčně a levně.

Související články


Komentáře

  1. balde :

    JESUS :D :D :D

    Thumb up 11 Thumb down 0
  2. vaclav :

    Masakr.

    Jinak podobné fotky už tu byly v roce 2016. Proběhla tam nějaká další fáze nebo to teprve dokončili?

    Thumb up 2 Thumb down 0
  3. Daniel :

    Moje oči.

    Thumb up 5 Thumb down 0
  4. Ic540 :

    No část je škola a část byty pro důchodce…
    Možná Vám některým to nepřijde, ale mě se to líbí…
    Jednotný barevný koncept budov s mírně upraveným konceptem vzhledu/tvaru oken…
    Mám to kousek a vypadá to dobře. Až se na jaře upraví okolí a vyčistí. Bude to sQělé…😀

    Thumb up 10 Thumb down 3
  5. aggu :

    Okna (po)dělají dům.

    Thumb up 1 Thumb down 2
  6. acdlcia [msstavby.cz] :

    vaclav: Areál se upravuje postupně. Koukněte do souvisejících článků a uvidíte celý vývoj.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.