Úprava bývalého vjezdu, Kopřivnice

Majetkově problematické místo v Kopřivnici získalo novou podobu.

Jeden z přístupů k poliklinice byl před mnoha lety zahrazen zídkou. Nacházel se zde původní vjezd, který už nebylo možné využívat. Nacházely se zde vyšlapané stezky, často bahnité. Sjezd byl zrušen a byl nahrazen novým trávníkem, dlažbou a květinovým záhonem podél cesty Podařilo se vysadit i dva nové stromy.

Původní stav:

Nový stav:

Související články


Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.