Rekonstrukce hotelu Bartoš

Postup prací na modernizaci a přístavbě hotelu ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Související články


Komentáře

  1. Tomas T. :

    Nevim no, ale me se to proste nelibi….

    Thumb up 1 Thumb down 0
  2. vasatko :

    souhlas, taky se mi to nelibi, ale kdyby to bylo bez te zelene cepice, bylo by to hezci o 100% (ale 100 lidi 100 nazoru, ja vim)

    Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Jirka :

    Tu zelenou mohli aspoň dát ve stejném odstínu jako těžní věže, aby to tak nerušilo :-)

    Thumb up 0 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.