Úprava lokality Lodičky v Karviné

Oblíbená výletní lokalita Lodičky v Karviné se dočká změn. Město zde plánuje více stromů, větší kapacity posezení, nová mola a další úpravy. nyní byla vyhlášena zakázka na dodavatele projekčních prací.

Jedná se o provedení kompletní projekční a inženýrské činnosti a zajištění všech potřebných rozhodnutí včetně nabytí právní moci, zajištění jiných opatření orgánů veřejné správy či jiných úkonů umožňujících realizaci záměru pod názvem „Koncepční dořešení lokality Loděnice v parku B. Němcové“ – projektová dokumentace a inženýrská činnost v souladu s obecně závaznými právními předpisy, včetně zastupování v příslušných řízeních.

Předmětem plnění je zejména:
a) provedení kompletní projekční a inženýrské činnosti, zejména vypracování všech potřebných dokumentací včetně dokumentací pro provádění stavby (dále též „DPS“), zajištění všech potřebných rozhodnutí (povolení záměru) včetně nabytí právní moci, zajištění jiných opatření orgánů veřejné správy či jiných úkonů umožňujících realizaci záměru pod názvem „Koncepční dořešení lokality Loděnice v parku B. Němcové“ – projektová dokumentace a inženýrská činnost (dále též „stavba“) v souladu s obecně závaznými právními předpisy.
Předmětem této smlouvy je rovněž zajištění souhlasu orgánu státního požárního dozoru, je-li vyžadován právním předpisem.
b) výkon autorského dozoru (dozoru projektanta) v souladu se vzorem smlouvy, který je přílohou č. 2 tohoto dokumentu.

Podkladem projektové dokumentaci bude sloužit koncepční studie vypracována Architektonickou kanceláří Ing.arch. Radko Květ. Koncepční studie je přílohou veřejné zakázky.

pramen: ezak-karvina.cz

Související články


Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.