Office park Ostrava – Hrabůvka

Po dokončení prostor v přízemí z čelní strany a vchodu přišly na řadu úpravy okolí. Terén před budovou byl zvýšen na úroveň podlahy v přízemí a upraven na novou parkovací plochu. Úpravami dále prochází i zelené plochy v okolí budovy.

Související články


Komentáře

  1. aldik :

    Neurazí, ale ani nenadchne.. tak normálně opravená budova :-) Teď jen aby se jim to podařilo naplnit a neudělali z toho za čas ubytovnu pro víme koho…

    Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Balde :

    aldik: ja si myslim ze to vypada skvele, nato jak to tam vypadalo předtím, palec hore

    Thumb up 0 Thumb down 1
  3. Hynek [msstavby.cz] :

    ja s sedou obvykle nemam problem, ale tady mi to zas prijde nejak az moc.. bych to prolozil nejakou svetlejsi nekde.. ale urco lepsi nez ty merunkove a podobne..

    Thumb up 1 Thumb down 1
  4. aggu :

    Stačilo by dát jiné profily oken a hned by to byla (aspoň na oko) jiná liga. Takhle to vypadá jako lowcost panelák, asi to byl i záměr.
    Btw jsou to jedny z prvních domů postavených v poválečné Hrabůvce.

    Thumb up 1 Thumb down 1
  5. Summerboy :

    No, srovnáme-li to s tou barevnou hrůzou v pozadí (zateplený panelák), tak ta šedá je ještě ok…

    Thumb up 1 Thumb down 2
  6. Balde :

    Summerboy: ta barevná hruza je umělecká škola, tak bych tu barvu tak nehrotil

    Thumb up 2 Thumb down 1
  7. Summerboy :

    Balde: Jo tak to potom jo.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Vyhrazujeme si právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky.